2018. feb 02.

Egyedi megoldások praktikus helykihasználás ez a titok

írta: magdibutor
Egyedi megoldások praktikus helykihasználás ez a titok

 

 Mert semmi sem passzolhat mindenhová

         Aki rendezett már be életében lakást, vagy akár csak egy helyiséget, alighanem tisztában van vele, hogy ez mennyire nehéz, és gyakran idegtépő munka. Talán furcsának tűnik ez a kijelentés, hiszen kifejezetten kellemes időtöltésnek hangzik, hogy kényelmesen leülünk, egy lakberendezési magazinnal, esetleg a számítógép elé, és rengeteg lehetőséget végigpásztázva végül kiválasztjuk álmaink bútorait. Ezeket aztán megrendeljük, és nemsokára meg is érkeznek. És ekkor jön a valóság: nem fér el, nem passzol, eláll a faltól, kimarad egy kis hely, nem olyan, amilyennek elképzeltük stb. Sok lakás adottságai miatt van szükség olyan megoldásokra, amit előre gyártott, elemes bútorokkal nem fogunk megkapni. A magyar lakás adottságok közt egészen lehetetlen beosztásokkal találkozom nap mint nap. Ha van egy lehetetlen beosztású alaprajzod gyere el segítek a tervezésben! (max 2 perc a cikk hossza) 

 kis_iroda_berendezese.jpg

           Minden lakás kialakítása és elrendezése más. Az, hogy egy adott bútor szett jól mutat egy magazinban, vagy egy berendezett kirakatban, csak egy dolog, ettől még nem biztos, hogy a mi lakásunkban is ilyen pompásan néz majd ki. Persze azt lemérhetjük előre, hogy van elég hely, de nem garantálható, hogy tényleg illik majd az összképbe, az pedig végképp nem, hogy praktikus is lesz. Nagyon sok lakásban vannak apró helyiségek, ahová nagyon nehéz olyan bútort találni, ami jól is néz ki, és kielégíti az igényeket is. Az is gyakori, hogy nem teljesen derékszög a derékszög, nem egyenes az egyenes, és pont annyival hosszabb a fal, hogy a sarok már üres marad. Ezek mind olyan „apróságok”, amik sokszor lehetetlenné teszik, hogy szabvány bútorokkal rendezzük be a lakást. Pedig van más megoldás, hogy minden a helyére kerüljön.

 

 stok_magdibutor_konyhabutor.jpg

          A fent említett problémákra kiváló megoldás, ha egyedi beépíthető bútorokkal rendezzük be a lakásunkat. Ebben az esetben nincs olyan, hogy egy helyiség túl kicsi, nincs olyan, hogy pont hosszabb a fal. Nincs kihasználatlan sarok, és olyan sincs, hogy valami nem illik a helyére, mert nem pontos a szög. Az egyedi beépíthető bútor szépsége éppen az, hogy kifejezetten az adott lakótérhez készül, ezért nem áll fenn az a veszély, hogy mégsem lesz jó: minden apró részletet magunk álmodhatunk meg, így garantáltan a legjobbat kapjuk! Ezzel növelve az ingatlanunk értékét is hiszen az adott helységbe tökéletesen illeszkedő bútorokat nem kell lecserélni!

 

konyhabutor_magdi_butor_studio_butorbolt_budapest_magdibutor_6.JPG

 

Képek forrása: 123rft és #magdibutor Óbuda leginnovatívabb bútorstúdiójaa beépíthető bútorok szakértője. Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad!

Ha tetszett, kérlek használd az alábbi ikonokat!  

Szólj hozzá

praktikus tervezés bútor lakberendezés berendezés konyhabútor igények egyedi bútor kicsihely speciális igények #magdibutor