2017. jún 09.

Nem kényelmes az ágyad? Készíttess magadnak!

írta: magdibutor
Nem kényelmes az ágyad? Készíttess magadnak!

magdibutor_egyediagy8_l.jpg

Sok ember panaszkodik arra, hogy hiába próbált nagy körültekintéssel ágyat választani magának, valami mégsem stimmel. Nem elég nagy, nem elég stabil, nyikorog-nyekereg, kényelmetlen a fejtámla. Bizony előfordulhat, hogy hiába nézünk végig akár ezer ágykeretet is, valahogy nem sikerül megtalálni a megfelelőt, amin igazán nyugodtan tudunk aludni. Persze a matrac is lehet okozója a nyugtalan álmoknak, de önmagában nem tehető ezért felelőssé minden esetben. Létezik a tökéletes ágy, de csak a fejedben? Ne a boltokat járd, hátha belebotlasz, hanem készíttesd el!

 

Miért jobb készíttetni az ágykeretet?

 

Elsősorban azért, mert ez minden tekintetben igazodik az igényeidhez. Ha az átlagosnál magasabb vagy, nem kell amiatt szenvedned, hogy a lábad lelóg a szabvány méretű ágyról. Ha sokat forgolódsz, nagy a helyigényed, kérhetsz magadnak extra méretű ágyat, amit nem kapsz a boltban. Forma tekintetében is megvalósíthatók egyedi igények, ez manapság már nem akadály az egyedi bútorok készítésénél. Megszabhatod a számodra kényelmes magasságot is, a fejtámla pontosan olyan lesz, amilyennek te szeretnéd, és az ágykeretedre olyan díszítést rakatsz, ami neked a legjobban tetszik. Ne aggódj amiatt, hogy nem találsz bele matracot, ma már e tekintetben is rugalmasak a matracgyártók, gond nélkül megvalósítanak egyedi igényeket.

 magdibutor_102926.jpg

Kiegészítők az ágy mellé, szintén egyedi kivitelben

 

Ha már egyedileg készítteted az ágyat, miért ne szabhatnád személyre az ágy körüli kiegészítőket? Gondolunk itt például az éjjeliszekrényre. Ha te is osztod a véleményt, miszerint a szabvány, egyfiókos éjjeliszekrények túl picik, és semmi nem fér el rajtuk (meg bennük sem), arra is van lehetőséged, hogy megálmodd, milyen lenne az az éjjeliszekrény, ami tökéletesen megfelel számodra. Színben és alapanyagban természetesen érdemes igazodni az ágyhoz, de éjjeliszekrényből kiindulva akár teljes polcrendszert tervezhetsz a fejtámla fölé – egyedi úton minden megvalósítható, pontosan úgy, ahogyan te szeretnéd!

 

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot: m.me/magdibutor 

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad! Nyomj egy gombot a követésre és nem maradsz le a többi cikkről sem. 

Szólj hozzá

inspiráció praktikus bútor Beépíthető bútor speciális igények magdibutor Ágy szekrényágyak