2017. jan 16.

A bútoros szakma ide megy a héten

írta: magdibutor
A bútoros szakma ide megy a héten

 

 

Egy sokoldalú termékkiállítás ami bemutatja a szakma minden szegletét, az aktuális belső építészet-tendenciákat képviselő trendeket. Több mint 100,000 darab bútort állítanak majd ki a világ több, mint 100 országából érkeznek ide érdeklődők százezres nagyságrendben. Mi ez?

Ez a kölni nemzetközi vásár.

12_magdibutorcoarse.jpeg23_magdibutorheader-folge_974x180.jpg

2017-es évben  több mint 1,200 kiállító avilág 50 országból érkeznek erre a  kettős szakkiállítása kölni nemzetközi bútor szakvásárra, melynek minden páratlan évben betétkiállítása a LIVING KITCHEN elnevezésű tematikus konyhakiállítás. Most  imm Cologne és a Living Kitchen együttesen várja majd az érdeklődőket. Egyébként páros években Milánó ad helyet az európai trendeket meghatározó konyha kiállításoknak.



4342_magdibutororiginalpreviewjw_2.jpg
  

Itt lesz tényleg minden ami a holisztikus konyha fogalmába belefér, minden ami a konyhához valamilyen módon hozzá tartozik. És minden ami bútor és design. Hogy igazán tematikus legyen arra minden lehetőség és hely megvan.

A legújabb tendenciákat mutatják meg a legjobbak között. És miért pont Németországban? Mert a német konyhai ipar a legerőteljesebb világszerte. A konyha minden egyes szegletéhez tartozik egy kulcspartner ami az egész piacot uralja. Csak pár főbb nevet mondva: Bosch-Siemens géppark, Blanco tálak, Blume vassalatok, Lechner munkalapok.

345_magdibutororiginalpreviewjw.jpg

Szóval minden mai konyha, de lesz még sok egyéb kiegészítő főzőshow amik elbűvölő és megihlető módon nyújtanak majd élményt az érdeklődőknek. Amire majd az összes gasztroblogger ráizgulhat. Könnyedén énekelnek a szakácsok főzés közben, megnyerő és változatos receptek egyben tájékoztató jellegűen mutatják be a konyhát vagy az aktuális legmodernebb gépeket. Így teszik élő eseményé a konyhakiállítást. 

Szakmaiságot pedig az egész napos előadások, továbbképzések, biztosítják amik folyamatosan zajlanak majd több konferencia teremben, persze minden nagyobb gyártó a saját standján is tart továbbképzéseket.

   

2_magdibutororiginalpreviewjw_3.jpg

 

 

32_magdibutordsc05611.jpg

 

Mire vagyunk kíváncsiak? Természetesen mindenre! Befogjuk tudni járni az egészet? Reméljük és igyekszünk megmutatni a legérdekesebb pontokat. 

Próbaképp felállítunk pár hipotézist és meglátjuk beigazolódik-e: 

  • Folytatódik-e a fehér és szürke színvilág ami már a 2015-os kölni vásáron már uralkodó volt, hogyan jelenik meg a Greenery a 2017-es év Pantone színe?
  • Milyen lesz az uralkodó munkalaptípus egészen vékony 10 mm vagy a vastag 80-120 mm. Lesznek-e kiemelkedő mobilizálható munkapultok?
  • A mosogató tál, mint a konyha ékköve hogyan fog harmonizálni a főbb konyhákban. Milyen egyéb kiegészítőket sikerül még beletenni?
  • A konyha teljes eltüntetése nagy ajtókkal vagy szellősebb polc megoldások lesznek uralkodóak?
  • Milyen lesz a HighTech vonal a továbbiakban, hogyan okosodik a konyhánk a jövőben? (Pultba épített érintőképernyő,?Okos hűtő után mi jön?)
  • És legfőbb kérdés mi az amit már idén át lehet adaptálni a magyar piacra és mi az ami még mindig tolódni fog éveket mire rákap majd a hazai közönség? Kicsit olyan ez, mint egy jövőbe látó kaleidoszkóp.

 

434_magdibutororiginalpreviewjw_1.jpg

És mi ott leszünk! Kövess minket az Instagramon és megpróbálunk neked megmutatni a vásár legérdekesebb pontjait. Ami talán a te otthonodat is befolyásolni fogja a közeljövőben.

 

 

Hétvégén komplett összefoglalókra számíthatsz majd.

 

Forrás 2016-os sajtóképek 

 

 

 

 

 messenger_code_334261206606378-1.jpg

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot: m.me/magdibutor 


tetszett_a_cikk_1.jpg

Szólj hozzá

design inspiráció bútor konyhabútor Kiállítás Beépíthető gépek