2018. ápr 17.

A bútoros szakma Milánóba megy a héten!

írta: magdibutor
A bútoros szakma Milánóba megy a héten!

Ha Nápolyt látni és meghalni - akkor Milánót látni és újjászületni!

       

A sokszor talán félrevezetően kiállításként emlegetett rendezvény elsősorban designvásár, amelyen a cégek jelenlegi és jövőbeni partnereikkel személyesen találkozhatnak, ápolhatják meglévő kapcsolataikat, felmérhetik az igényeiket és köthetnek velük új üzleteket. Minket is számos partnerünk értesített, melyik standokon hol találjuk majd meg a legújabb termékeik! Nem véletlen hiszen ez egy hatalmas rendezvény ahol tényleg le kell járni a lábad a térdedig. A vásár célja tehát a márkák trendformáló kollekcióit bemutató installációkon keresztül elsődlegesen az, hogy megteremtse új üzleti kapcsolatok születésének lehetőségét, segítsen a befektetőknek és szakembereknek az aktuális projektjükhöz megfelelő termékek kiválasztásában. És inspiráljon mindenkit aki kicsit is kötődik az otthon megalkotásához. Egy belsőépítészek-lakberendezőknek olyan ez a hely, mint egy rendezőnek a Cannes filmfesztivál vagy egy mesterszakácsnak a Bocusedor vagy marketingesnek San Diego. Itt születnek a trendek (*át)íródnak a szabályok!

partner_media_b.jpg

Minket persze egy dolog érdekel! 

EuroCucina vagyis a FTK - technológia a konyha számára 2018 mit hoz a jövő.
Az 1974-ben indított kétéves Nemzetközi Konyhai Kiállítás és annak fedezetlen eseménye, a FTK (Technology for the Kitchen) a csúcsminőségű konyhák vezető bemutatóterméke. 48 országból  jönnek a kiállítók ( csak konyhából 117 vállalat!)  22.192 m2 kiállítási területen. Ez a hely áttekintést add a beépített háztartási készülékek legújabb technológiájáról, olyan modellekkel, prototípusokkal amiket a legnagyobb multik fejlesztettek az elmúlt években. Egyébként páratlan években Köln ad helyet az európai trendeket meghatározó konyha kiállításoknak.  Amin mi is ott voltunk tavaly ilyen volt Kölnben a Livingkitchen2017

media_home_low_1.jpg

Mostani évben ez lesz a 22. esemény az "EuroCucina" konyhakiállításnak. Ami egyre inkább célzottabb és innovatívabb választ ad az ágazat iránti óriási érdeklődésre, valamint az FTK - Technology For The Kitchen,  rendezvénye, amely beépített háztartási gépekre és azok fejlődésére specializálódott.

A kiállítási tárgyak legfontosabb elképzelései, kiállítótéren belül, a hatékonyság és a felfedezés. A konyhák már nem tisztán funkcionális terek, hanem az otthon legfontosabb csomópontjává vált, ahol a kulcs az együttélés és a legfontosabb szociális kapcsolatok helyszíne. Az otthon melegének újjáéledése összekapcsolása, többcélú és professzionális teret teremt. Idén több mint 300.000 várt látogatót várnak, akiket nagyszámú kiváló minőségű áruval fogadnak. Az EuroCucina összes kiállítása a kortárs dizájnt, a technológiai innovációt, a következő generációs teljesítményt, az energiahatékonyságot és az egyszerű használatot testesíti meg. Az új formák, színek és anyagok segítik a lakberendezőket a külvilággal való interakció helyének kijelölésében.

30077228_1813000778722154_2493830540893880320_n.jpg
Az unió összes Művészeti Akadémia végzős hallgatóinak a projektjei is itt debutálnak, És minden pavilonban össze lehet futni a világ bármely pontjáról jött sztár desingerekkel akik vagy kiállítanak vagy ugyanúgy sodródnak melletted a tömegben. Itt lesz tényleg minden ami a holisztikus konyha fogalmába belefér, minden ami a konyhához valamilyen módon hozzá tartozik. És minden ami bútor és design. Hogy igazán tematikus legyen arra minden lehetőség és hely megvan. (A hazai hungexpo A pavilonja kb akkora mint a milánói 9-es pavilon nm-ben.)

letoltes.png

Mire vagyunk kíváncsiak? Természetesen mindenre! Befogjuk tudni járni az egészet? Nem áltatjuk magunkat de igyekszünk megmutatni a legérdekesebb pontokat. 

Kövess minket a héten! Folyamatosan töltünk majd fel új képeket! És lesz egy részletes beszámoló is!

 

Szólj hozzá

inspiráció bútor profizmus igények ergonomikus Milánó Kiállítás