2017. feb 24.

Így rendezd be az előszobádat!

írta: magdibutor
Így rendezd be az előszobádat!

Az előszoba berendezésére a legtöbb ember nem igazán fordít különösebb figyelmet. Valószínűleg ennek az az oka, hogy alapvetően elég kevés időt töltünk az előszobában, így nem érezzük lényegesnek. Márpedig azt, hiszen ezt a helyiséget látja először az az ember, aki belép a lakásunkba, így ez fogja megadni az első benyomást. Ha az előszoba rendetlen, igénytelen, vagy épp semmitmondó, az elég negatív képet fest rólunk, amin nem könnyű változtatni. De ugyanakkor ez a belépő az otthonunkba ami főleg hosszú távolét esetén teremti meg azt a hangulatot ahol jó lenni és megérkezni.

 3magdibutor_eloszoba03.jpg

Mindemellett azért nem kell olyan nagy dologra gondolni, az előszobát néhány egyszerűbb alapdarabbal is be lehet ízlésesen rendezni. A fő szabály a harmónia, és praktikusság vagyis az, hogy az egyes darabok passzoljanak egymáshoz. Ezt úgy a legkönnyebb elérni, hogy ha eleve egy bútorcsaládban gondolkodunk ami aztán végig tud vonulni az egész lakásban és így teremt harmóniát.

 14magdibutor_eloszoba14.jpg

Az előszoba berendezését gyakran megnehezíti, hogy kicsi a hely, és nehéz praktikusan elrendezni a bútorokat. Ilyen esetben jó döntés lehet egyedi bútort készíttetni, mert így maximálisan kihasználhatjuk a helyiség adottságait, és biztosan olyat kapunk mindenből, amilyet szeretnénk.

 

8magdibutor_eloszoba08.jpg

Hogyan döntsük el, mit szeretnénk?

 

Persze nem árt, ha a szakembereket úgy keressük fel, hogy van némi elképzelésünk, miből mennyit, mekkorát szeretnénk.De főleg azt hogy mit is szeretnénk tárolni az előszobában milyen életmódot folytatunk, hányan élünk ott, van-e kutyánk stb... Ezeket az adatokat és igényeket egyeztetve már a szakember dolga a tervezés.

 16magdibutor_eloszoba16.jpg

Cipőtároló szekrényre mindenképpen szükség lesz. Ezen a ponton azt gondoljuk végig, hányan vagyunk a családban, és hány pár cipővel kell számolni fejenként átlagosan. Nem árt, ha ehhez még egy polcot hozzáadunk, hogy az esetleges vendégek cipői is kényelmesebben elférjenek.

13magdibutor_eloszoba13.jpg

 

Ugyanígy járjunk el a fogas esetében: legyen hely a lakásban lakók kabátjainak, és plusz egyharmad  vendégekének. Gondolkodhatunk komplett előszobafalban is, így a cipősszekrény és a fogasok eleve egy bútor részei lesznek, tehát biztosan tökéletesen passzolnak egymáshoz. Kerülhet melléjük tükör, illetve esernyőtartó is. Egy előszobába több bútor nem is nagyon kell, esetleg egy komód, ha a hely engedi. Az előszobafal tetején lehet polc a sapkáknak, sálaknak, egyéb kiegészítőknek.

17magdibutor_eloszoba17.jpg

 1magdibutor_eloszoba01.jpg

15magdibutor_eloszoba15.jpg

 

 14magdibutor_egyedi_butor14.jpg

 

10magdibutor_eloszoba10.jpg

Forrás #magdibutor képeket ebben pinterest albumban találod. Köszönöm, hogy elolvastad az eheti cikkem remélem feliratkozol a követők közé és nem maradsz le a következőkről sem. Vagy biztos ismersz valakit akinek ez hasznos tartalom! Kérlek juttasd el hozzá! Magdi a beépített bútorok szakértője.

És akit érdekel annak van egy sorsolásra váró páros belépőjegyem a jövőheti konyhakiállításra. Jelentkezz itt!

 

                                                     A  TELJES GALÉRIÁT ITT TAlÁLOD

 

 

 messenger_code_334261206606378-1.jpg

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot: m.me/magdibutor 


tetszett_a_cikk_1.jpg

Szólj hozzá

inspiráció praktikus otthon lakberendezés szekrény igények fogantyú Előszoba Beépíthető bútor