2016. ápr 14.

Mi legyen a konyha falán?

írta: magdibutor
Mi legyen a konyha falán?

 

 magdibutor_fotocsempe_konyhabutor_hatfal4368_n.jpg

 

Egy helyiség berendezése nem merül ki a bútorok kiválasztásában, esetleg megtervezésében és elhelyezésében. Még számos olyan tényező akad, ami nagyban befolyásolja, milyen lesz végül az összkép, mennyire lesz tökéletes a hatás, mennyire lesz olyan, amilyennek megálmodtuk. Egy konyha esetében ilyen például az is, hogy mi kerül a falra. Nem, most nem a vakolatra gondolunk, hanem annak védelmére: a csempékre, kövekre. A trend természetesen időről időre változik ezen a területen is, mind a színeket, a formákat, illetve az anyagot illetően. Itt is nyilvánvalóan az egyéni ízlés dominál elsősorban, lehet teljesen megszokott megoldást választani, de extrém lehetőségek is akadnak. Erős kontrasztok divatja van.

 

Csempe vagy kő?

 

Nem is olyan régen még egyértelmű volt, hogy a konyha falára csempe kerül, szinte szóba se jöhetett más lehetőség. Ami eltérő volt, az a színe és a mintája, rengetegféle csempéből lehetett válogatni. Nemrég azonban a kő is megjelent a konyhában, mint dekorációs elem, illetve az üveg és acél betétek. Ezek már eléggé eltérnek az átlagostól, főleg olyanok tették le mellettük a voksukat, akik a modern megoldások híveinek mondhatók. Funkciójukat tekintve ezek is tökéletesek a konyhába, nem véletlen, hogy elterjedt a használatuk. Tény azonban, hogy továbbra is elsősorban a csempe viszi a pálmát. Manapság azonban ennek is egy egészen új verziója: a fotócsempe.

 magdibutor_fotocsempe_konyhabutor_hatfal02.jpg

 

Bármilyen környezetet biztosíthatunk

 

A fotócsempék segítségével bármilyen képet felhasználhatunk a helyiség dekorálására, gyakorlatilag végtelen lehetőségeket rejt. Csak ki kell választani egy fotót, ami tetszik annyira, hogy minden nap azt nézegessük a konyhánkban, és simán megoldható, hogy a csempék egy részen ezt a képet adják ki. A fotócsempével történő burkolás semmiféle különleges eljárást nem igényel, a hagyományos csempék burkolásához használt kötőanyagok, eljárások szükségesek. A választást jól gondoljuk meg, hiszen ezzel az egyedi képpel találkozunk majd minden alkalommal. De legyen bátor és tegye különlegessé fürdőszobáját, konyháját a fotócsempével. Dekoráció maga a csempe érezze lakása energiáját nap, mint nap amely saját egyéniségét tükrözi! Választhatunk akármit, egy tipikus konyhába illő képet mondjuk egy reggelivel, de egy virágos rétet is, így igazán feldobódik a hangulat, és úgy fogjuk érezni, mintha a természetben főznénk. Egy jó grafikus és konyhatervező kellő mennyiségű variációt fel tud vázolni amiből már kedvünk szerint válogathatunk.

 

Variációk egy konyhára a képzeleted és igényeid szerint.

Fotóüveg mely során a különleges minőségű üvegburkolat egyesíti a precizitást és a magas technológiát a manufakturális gyártás gondosságával. Egynyomatos íveknél lehetőség van egyrétegű üvegre felvinni a kívánt képet. Ami illeszkedik összhatásban a szoba és az otthon harmóniájához, pl. bútor üveges ajtó közé ólom üveg szimulációt létrehozni sokkal olcsóbb áron.Vagy mindezt kettő biztonsági edzet üveglap közé felvinni a kívánt témát. A tökéletes hatásért ezt a mély nyomatott kell még hátsó LED világítással kiegészíteni, hogy tökéletes és megunhatatlan élményt okozzon.

 magdibutor_fotocsempe_konyhabutor_hatfal213.jpg

 magdibutor_fotocsempe_konyhabutor_hatfal09.jpg

magdibutor_fotocsempe_konyhabutor_hatfal791733741_n.jpgmagdibutor_fotocsempe_konyhabutor_hatfal12.jpg

 
Még több érdekes megoldás a galériában, képek forrása #magdibutor és printerieur

 

Magdi a beépíthető bútorok szakértője. 

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad! Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal vagy jelöld be a követési ikont. 

 

 

 

Instagram

 

Bónusz: Még több érdekes képet találsz ha követsz az instán!

 

Szólj hozzá

inspiráció színek tervezés lakberendezés konyhabútor hátfal Beépíthető bútor Fotocsempe #magdibutor