2016. már 05.

Ez a stand több mint konyhabútor

írta: magdibutor
Ez a stand több mint konyhabútor

 

Tudok egy programot neked a mai vasárnapra, olvasd el a cikket és irány a konyhakiállítás.

Mert ott valami olyat láthatsz élőben közelről nézve ami hatalmas élmény. Aki ott járt sohasem fogja elfelejteni.

_magdibutor_konyhakiallitas_2394831462_n.jpg

Az üveg, a led és a legmodernebb nyomdatechnológia találkozása a konyhával! Igazán bevállalós konyhákkal találkozhatsz most hétvégén, melyek bátran vegyítik a különböző felületeket, anyagokat és színeket, erős kontrasztokat, hagyományostól a modernig, akár az extravagáns igények kielégítésére. Szuper látványos üvegfelületek újra értelmezésével mutatják meg azt a fantasztikus színvilágot, részletgazdagságot, amire képesek a XXI. századi nyomda és Led fénytechnikával és modern bútorgyártással. Mind a négy cég hazai gyártó és forgalmazó. A fotóüvegen Miami város látképe van.

_magdibutor_konyhakiallitas_0921912508_n.jpg

A konyha is tele van extra megoldásokkal nagyméretű medencés mosogatótál és ráccsal növelhető csurgatós megoldással kompromisszumok nélkül oldja meg a nagy tál, kis összméret problémát,mivel a teljes tál nincs 80 cm széles. Mindez megspékelve egy fehér indukciós főzőlappal,ami harmonizál a fehér gránit tálhoz. A 75 cm mély munkafelület még több helyet ad a főzéshez úgy,hogy közben a pulton elférnek a napi használatos eszközök,kések,robotgépek és ez a hatalmas üvegpanel sem vesz el jelentős felületet. Az angol fiókrendszerrel külső egységesség megbontása nélkül lehet a belső beosztást szabadon variálni. A konyha magasfényű fehér és szürke kontrasztos festett bútorfrontokkal van ellátva.

_magdibutor_konyhakiallitas_238550104473_n.jpg

 

klassikus_magdibutor_konyhakiallitas_25730047797734368_n.jpg

Klasszikus fehér konyhabútor japán cseresznye fák közt, modern elszívóval.

Lehetőséget adnak tetszőleges témájú kép csempére vagy üvegre nyomtatására, ami feldobja és egyedülállóvá teszi konyhabútorod. Kérdezd meg személyesen a szakma legjobbjait, miben tudnátok igazán személyre szabott meleg otthont varázsolni. Gyönyörködj hosszan, mert lesz látnivaló bőven, a 35/A stand többről szól, mint a konyhabútor...

Aki ott volt ás élőben láthatta ezeket a gyönyörű és elképesztő megoldásokat reméljük sose feledi! Egyszerre  extravagáns és mégis szolid tetszőleges igényeket is kielégítő megoldásokat, modern dekoráció az egész lakásodban. Maximális profizmus jellemzi az egész standot tele apró kreatív megoldásokkal.

_magdibutor_konyhakiallitas_2954471366_n.jpg

_magdibutor_konyhakiallitas_1556800210_n.jpg

_magdibutor_konyhakiallitas_346213506269_n.jpg

Azt lassan már mindenki tudja hogy a LED a legjobb fénytechnika, de alig találok szavakat ezekre a csillárokra

_magdibutor_konyhakiallitas_4792462659769_n.jpg_magdibutor_konyhakiallitas_9468918923_n.jpg

 

 
Magdi a beépíthető bútorok szakértője, szerintem ez a jövő trendje és itt alkották Magyarországon hazai cégek. 

 tetszett_a_cikk.jpg

 

Szólj hozzá

inspiráció színek praktikus lakberendezés minta profizmus konyhabútor Kiállítás Fehér speciális igények Fotocsempe Ledcsillárok Fotoüveg