2015. dec 11.

Álomgardrób, beépített polcokkal és fiókokkal

írta: magdibutor
Álomgardrób, beépített polcokkal és fiókokkal

 

 zrlzc_vol2icau-chuz4s4h83wgt5fcfeftwxwi-nji.jpg

A nők többsége valószínűleg már egészen kislány kora óta álmodik egy hatalmas, gyönyörű gardróbszobáról, olyanról, amilyeneket a filmekben, sorozatokban látni, telis-tele ruhákkal és cipőkkel. Felnőttként aki megteheti, általában meg is valósítja az álmát, de ez nem is olyan könnyű, mint gondolnánk. Nem feltétlenül helyhiány miatt, hanem azért, mert egy gardróbszobába nem lehet csak úgy beállítani pár szekrényt, meg felfúrni pár polcot. Mivel ezek a helyiségek többnyire nem nagyok, nagyon meg kell gondolni, hová mit rakunk, hogy tényleg minden elférjen, és mindennek meglegyen a maga helye – mert egy gardróbszoba bizony csak így szép. Egyedileg tervezett bútorokkal szerencsére megoldható a maximális helykihasználás úgy, hogy a látvány is megmaradjon.

 

Padlótól a plafonig

 

A gardróbszobák tökéletes kihasználásához beépíthető bútorokra van szükség, a padlótól egészen a plafonig. Ezt nyilvánvalóan nem lehet megvásárolni egy bútorboltban, ami elemes bútorok forgalmazására szakosodott. Ha tényleg szép és rendezett gardróbot szeretnénk, bizony meg kell terveztetni bele a bútort, és egyénileg elkészíttetni. Ez közel sem olyan macerás, mint ahogyan hangzik. A szakember kijön, felméri a terepet, elmondjuk neki az elképzeléseinket, ami alapján készít egy pontos tervet. Természetesen erre még rá kell bólintanunk, mielőtt bármi is történne. Ha ez megvan, elkészítik, majd beépítik a bútorokat.

 

Tartósabbak az egyedi bútorok

 

Az ilyen egyénileg készített bútorok általában jóval tartósabbak is, mint a sorozatgyártott társaik. Egyszerűen azért, mert nem futószalagon készülnek, csak az adott darabok gyártják le, így van lehetőség precízen, odafigyelve dolgozni. Mivel nem az a cél, hogy egy adott termék minél kevesebb ráfordítással járjon a készítőnek, minőségibb anyagokat is használnak a folyamat során. Mivel a vevő elképzelései az irányadók, ezek a bútorok jobban el szokták nyerni tulajdonosuk tetszését, hiszen nem kell megalkudni, nem egy meglévő készletből választott, hanem a saját igényei alapján készültek.

8f199d5def29a8b78a6c77074e5fb483.jpg

 

Van egy csomó jó megoldás az alábbi videóban is DE KAPCSOLD KI A HANGOT!!!

 

 

 

 

Magdi a beépíthető bútorok szakértője. 

Köszönöm, hogy megnézted és elolvastad!

Képek, pinterest és 123RIF 

Ha tetszett, kérlek használd az alábbi ikonokat!  

Szólj hozzá

felmérés praktikus tervezés gardrób hálószoba helykihasználás Beépíthető bútor #magdibutor