2017. ápr 06.

Az idei Construma mustra

írta: magdibutor
Az idei Construma mustra

 

 Hogy miért érdemes kilátogatni az idei Constumára? Az alábbi videó nem rémiszt el hanem kedvet csinál: 

Mindenképp megéri, ha most építkezel, vagy lakásfelújításba kezdesz a közeljövőben, és 2020-ban is menő otthont szeretnél. (Ez egy saját tanulmány ami segíthet még ebben  19 költséges hiba a felújítás során (és hogyan kerüld el őket). )

 

Ez az év különleges szakmai szempontból, mert 50 éves a Hungexpo, nemzetközi kiállításként az idei Construma is megújult, ami kezdetben építészeti kiállítás volt mára komplett otthonteremtési kiállítási csokorrá nőtte ki magát.A  gépészet tekintetében, idén minden eddiginél több kiállító mutatja be mire is képes a XXI. században. Sok szakmai előadást tartanak a szakmabelieknek és tematikus szakmai túrákat az érdeklődőknek.

 construma050.jpgconstruma_galeria005.jpg

construma051.jpg

Tényleg hatalmas a kínálat az épületgépészeti berendezések és a különböző ökorendszerek terén, már az egész otthonra kiterjedő automatizálás, az okos otthon kialakítása is megvalósítható, különböző passzív, nullenergia-fogyasztású megoldásokkal. Idén a bútorosok kevesebben vannak mint tavaly, és sokan ugyanazt vitték ki, ezen a téren újdonságot nem láttunk. Itt olvashatod a 2016-os Construma mustra cikkünk.

De a kültéri és beltéri burkolatmegoldások és nyílászárók terén, mindenki ott van aki számít. Különböző árkategóriák széles választéka volt megtalálható. A kertekben a növények, térkövek segítségével a kertépítészek képesek legkülönbözőbb hangulatok kialakítására, amit aztán egy robotfűnyíróval gondozhatunk. Az F-pavilonban a legmondernebb háztartási beépíthető gépek forgalmazói is kiállítanak, a kedvenc Ecorgan partnerünktől teljes körű tájékoztatást tudtok majd kapni. A Whirlpool standján ismét van Főzőakadémia Lázár chéf bemutatóival.

 

 

Mára minden tekintetben felnőttek a külföldi kiállításokhoz, a hazai kiállítók pavilonjai aminek a kialakítása, igényessége, technikai háttere és kiszolgálása mindenhol jeles érdemel (pl. VR-technológia és prezentáció alkalmazása és a dekoratív hostessek akik ügyesen gyűjtötték a leadet)construma033_1.jpgconstruma_galeria094.jpgÖkoház projekt bemutatása

construma039.jpg

Hazai pályán mindig előnyben a KKV-k és a nagykereskedők, de sok a nemzetközi cég is.

construma_galeria077.jpg

construma045.jpg

construma038_1.jpg

 construma010_2.jpg

A Construma idén nagy hangsúlyt fektet a jövő zálogába a szakember utánpótlás megoldására. Komplex akciótervet dolgoztak ki, állásbörze és szakmai továbbképzést folytatnak. Cél megnyerni a fiatalokat. lehetőségeket és kedvezményeket biztosítanak a szakmát választóknak. A VGF forma-1 flúgos futamja nagyon szórakoztató volt, ami során épületgépészeti alkatrészekből csináltak járművet az egyetemista hallgatók.

construma_galeria102.jpg

 construma_galeria111.jpg

A jövő szakmunkásai tanulmányi úton és az alkotásaik
construma048_1.jpg

 

 

Menjetek ki, mert megéri!

 Képözön:

 

Az biztos,hogy sok mindent át kell gondolkodnia annak, aki idén lakásfelújításba, építkezésbe kezd, mert a kivitelezési költségek is emelkedni fognak, nemcsak az ingatlan árak. Hamar leterhelődnek a jó szakemberek a tapasztalatlanok könnyen elszállhatnak a saját költségvetésben, főleg ha nincs semmi tapasztalatuk, vagy ismerősük. Ez a tanulmányt ami segíthet ebben  19 költséges hiba a felújítás során (és hogyan kerüld el őket). 

 

 messenger_code_334261206606378-1.jpg

Magdi a beépíthető bútorok szakértője ha szakmai tanácsra van szükséged keress meg bátran egyeztessünk egy időpontot: m.me/magdibutor 


tetszett_a_cikk_1.jpg

 

Szólj hozzá

jövő video építkezés inspiráció lakás gyártás otthon igények ajtók construma Kiállítás